Speltjänster

Spelservrar

Möjligheterna är oändliga. Vi kan hosta en del spelservrar själva i våran egna lilla serverpark så som Counter Strike. Vid större behov så som Battlefield 3 mm så kan vi ordna helhetslösningar för er. Vi hyr in servern från hoosting bolag och confar upp denna till er. Ni får kompletta helhetslöningar all installation sköts av oss efter era önskemål. Givetvis kommer ni ha full tillgång till att styra era servrar via olika program eller bara ”in game”.

Vi kan erbjuda allt inom spelväg. Vi har många års erfarenhet av det här eftersom vi själva sysslat och sysslar med det på ett eller annat sätt.

Priserna varierar beroende på vad ni är ute efter men en prislista kommer att komma upp inom kort. Tills prislistan för detta finns upplagd ber vi er att kontakta oss så ska ni få svar.

Voiceprogram

Vad som menas med chatprogram är ju egentligen 2 saker eftersom det egentligen endast är två program som används i spel världen idag. Det ena är ju Teamspeak där vi kan erbjuda dessa servrar mot en månadskostnad. Ni kan välja betala månadsvis eller kvartal. Detsamma gäller för det andra programmet som heter Mumble. Vi kan erbjuda lite olika alternativ beroende på hur många slots osv ni vill ha.

Prislista inom kort tills vidare ber vi er kontakta oss för priser.

Top